Det skal ikke være enkelt!!

Nei det skal slettes ikke være enkelt, spesiellt ikke og drive med trav, trudde jeg hadde lært fra noen år tilbake da jeg solgte den siste traveren jeg hadde,men neida..
Jeg og Christer har som nevnt tidligere fått leid oss ei traver hoppe, Grandal Riga, men med all flaks det går ann og ha så er desverre hun halt og vi har bestemt oss for og levere henne tilbake til eieren :( litt synd for hu er ei allvorlig trivelig lita hoppe.. Men drømmen er jo selvfølgelig og kunne ha en traver vi kan starte med,og det ser dessverre ikke lyst ut for henne på ganske så lang tid..
Men det finnes vel alltids håp, og vi har sett et lite lys i tunellen, vi har fått låne traveren jeg solgte for noen år siden, han har nå blitt 6 år, og det er 4 år siden jeg solgte han.. Han har ikke akkurat hvert noen kanon i løp,men vi vil gi han litt tid,så kanskje vi en vakker dag står på Bjerke med hjertet i halsen, hvem hvet??
Han heter forresten millenium svarten (jeg døpte han til millenium`s rafiki,men det var visst litt for vanskelig for de nye eierene).. Jeg skal hente han i morra,og gleder meg kjempe fælt,han er jo tross alt litt min enda da,selv om jeg ikke har hatt han siden han var 2 år!!
Legger ved et bilde av lille gutte bassen!!17593-7

Kommentarer:
Postet av: Knut Stian Olsen

Har ikke du akkurat blitt sparket halvt ihjel av en gæærn hest???

03.05.2006 @ 00:39
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: tone-marie olsen

antagelig ikke hardt nok,hehe.. ha jo ikke lært så.. :))

06.05.2006 @ 23:26
URL: http://dyrevenn.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

hehehe sikkert ikke

06.05.2006 @ 23:31
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1214968
hits