ferie og kjśledyr

jaja nok en gang har jeg lest om uansvarlige folk som reiser på ferie,men gir f..... i dyra sine hjemme..

 

i lokal avisa her i distriktet (glåmdalen) leste jeg forrige dagen om en familie som hadde reist på ferie,ingen passet dyrene deres,herregud,dem klarer seg vel sjøl i et par uker uten mat og drikke???

vel,NEI dem gjør faktisk ikke det,og takket være gode naboer så ble dyrene reddet i siste liten,da dyrebeskyttelsen avd kongsvinger kom til stedet var det et tragisk syn som møtte dem..

en kanin var død,ei katte med unger ble funnet på badet,dem var utmagret og i veldig dårlig forfatning,i et lite rom fant dem en hund som var innestengt,uten tilgang på mat og drikke,den vasset i avføring og det var en uutholdelig stank,at folka kunne tru at den skulle klare seg alene i uker,det skjønner ikke jeg!!!

ute stod det to hester som heller ikke hadde mat eller vann,og takket være naboene som hadde bært vann til dem,ellers hadde det i grunn gått rimlig ille,en hest alene drikker opptil 20 liter vann pr dag!!!

 

så det er vel bare en ting og si,TAKK NABOER som varslet dyrebeskyttelsen og hjalp til så vi slapp enda en grusom dyretragedie!!

 


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/163336
hits