tattoo

syns jeg har skrivi såå mye triste saker ang dyr i det siste at det var på tide og få ned no annet,,dvs no heeelt annet :))

 

hva mener folket der ute om jenter og tattoo`s??

har sjøl tre stk nå,de to første tok jeg for ca 10 år sea,og den siste nå i begynnelsen a juli..

jeg vil med hånden på hjertet si at det og tatovere seg har mye likheter med tine reklamen som surrer på tv om dagen,,, "må ha det,bare må ha det".... man får liksom aldri nok..

så da jeg sitter her på nettet da å virrer rundt,havner jeg støtt og stadig på tattoo sider,å ja,jeg bare MÅ ha EN til,for den der var jo såååå fin.. hemmm,går det ann å bli så hekta på detta å da???

 

vel vel,jeg har nok ikke mange bleike flekker igjen på kroppen som 80 åring,hehe..

 

hvis dere har noen formening om detta så er jeg mer enn gjerne glad for en kommentar eller flere..

kanskje dere har en ide om ett nytt kunstverk som kan prege kroppen??

uansett da,så ha en fin dag/kveld/natt...


Kommentarer:
Postet av: Anders

Jeg synes tatoveringer p jenter er finfint jeg! Bare ikke for mye, og helst p gjennomtenkte steder... Har en venninne som som nylig prydet hele armen sin, fra hndledd til skulder, og i mine yne ble det rett og slett litt harry! Gammeldags kanskje, men slikt kler vel menn bedre...!?! Raffinert og gjennomtenkt = flott og sexy!! Hehe...Tattoos handler jo en god del om individualitet (nsket om det i det minste), s rett tattis p rett sted som ikke "alle" andre har er tingen (mener jeg!).I Tyskland (Berlin, hvor det finnes maAange dyktige kroppskunstnere) er det blitt populrt med motiver av maleren Mucha. S en jente som hadde et Muchabilde p ryggen, og det var lekkert!! Mye flagrende gevanter og ogs streker og farger som er helt ideelt til tattoo bruk. Sjekk ut www.mucha.cz, eller google, det finnes plenty av postere f tak i der ute. Lykke til i jakten p det helt spesielle!! :)

09.08.2005 @ 15:28
Postet av: tone-marie olsen

ja du har et poeng der,er veldig pent med tattoo om dem er p de rette plassene,og ja selvflgelig noe ikke alle andre har..takker for tipset og sida skal sjekkes ut!!:))

09.08.2005 @ 22:05
URL: http://dyrevenn.weblogg.no
Postet av: Anders

Hei igjen! Fant en adr. du burde sjekke ut: http://www.tattoonow.com/tattoos/Jeffrey_Tarinelli/tattoos_6523.htmlBle s inspirert av tattoo-praten serru!! Vel, det var forsvidt bare det... :)

09.08.2005 @ 23:34
Postet av: tone-marie olsen

tusen takk,tar i mot med pene armer jeg :))burde vel kanskje ikke men,skal jo BARA titte litt...hehe

10.08.2005 @ 00:05
URL: http://dyrevenn.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/166393
hits