varmt :)

jaja nok en god og varm dag her på østlandet,vi koser oss i sola å nyter sommeren som endelig har kommet,vi ligger på stranda og bader i lunket sjø vann mens vi koser oss med kalde drikker og en sval bris som slikker over en varm kropp...men STOPP litt der,tenk over en ting før du pakke kjølebagen og reiser på stranda... har du husket å se til at hunden din ikke ligger i solsteika,og at den har kaldt vann i koppen sin?? det er det dessverre ikke mange som tenker på nå i varmen,sjøl om du koser deg i sola med en liten bikini eller shorts og syns det er helt topp,så ligger hunden din i sola med thermodress og plages.. det er veldig mange,dessverre,som ikke tenker på dyra nå i varmen,vi ser og hører om det altfor ofte,at hunder har dødd inni en bil pga heteslag,er ikke mange dagene siden det var en i oslo som hadde sitti i bilen i 7 timer,i sola,tenk deg hvilken plager den hadde sine siste timer.....

så la hunden være hjemme,i skyggen,i steden for å la den sitte i en bil å plages!!

sommer klemmer fra tone,stacy og pepsi!!


Kommentarer:
Postet av: weird

Hmmm... hvorfor skal det g utover uskyldige hunde-eiere at hundene ikke har klart tilpasse seg menneskenes livsstil, sier n jeg! Fjerning av hundepels burde vre like naturlig som f.eks klipping av haler (rottweiler o.l) og teiping av rer osv... Gratis hrfjerningskrem til alle! God sommer ;)

14.07.2005 @ 22:28
Postet av: Ingunn

Hei! Jeg har sett flere hunder i biler midt i solsteika denna sommeren - jeg skjnner ikke hva folk tenker p!Er det at du har listet opp jakt blant interessene dine ironisk ment??

15.07.2005 @ 15:54

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/136116
hits