Oppdatering!!

Ja det er på tide å oppdatere litt her igjen..
Den siste tiden har jeg stort sett drevet med hestene her hjemme,har startet et par stevner meg Bergvinn også,både i sprang og dressur,det gikk over all forventning.. Så til helgen skal vi atter igjen i ilden,da i sprang (60 cm) og noe som heter "walk and trott",en gren inne western,det blir spennende da jeg aldri har startet i western ridning før.... Gleder meg skikkelig!!!  Nå har riktig nok hesta gått på beite i over ei uke,da jeg har hvert en snar tur i Romania på ferie,så dem er litt dorske og late. Noe jeg fikk erfare etter ride timen på senteret i dag,hehe...Jeg fikk med meg Therese,min aller beste vennine, til og bli med så vi fikk trent dem begge to, (hvet ikke helt hvem a hesta eller oss som ble mest slitene men,hehe)
Ellers har jeg og Christine fått solgt Pil "New Light",han kom til en koselig familie i Porsgrunn,for som nevnt tidligere så er han en meget spesiell hest, men tvile ikke på at han får det bra der..
Trur neimen ikke det har skjedd så veldig mye mere,Schnappi vokser seg større og større og krangler med nabogutta (hhv en schæfer og golden) hehe..
Kommer tilbake senere med rapport fra stevnet til helga :)))stevne

Kommentarer:
Postet av: Max Nus

Den forbannede kaninen gis bort til dyrevenner..q

19.06.2006 @ 19:54
Postet av: Knut Stian Olsen

Max Nus: Gis bort til dyrevenner? Kan du ikke heller gi den bort til noen som setter pris p en skikkelig kaninstek til middag? Meg for eksempel ;O)Tone: Hvor blir det av rapporten etter stevnet da?

24.06.2006 @ 15:59
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Og hvor blir det av rapporten? Gikk det s elendig p stevnet at du ikke har lyst til fortelle om det ;O)

15.07.2006 @ 18:11
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: tone-marie olsen

gjennomskuet.... HESTEN VAR HALT!!!!!!!!!:(((((

17.07.2006 @ 23:30
URL: http://dyrevenn.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1465606
hits