mitt 24 timers helvete..

dette siste døgnet har hvert helvete på jord,noe alle dere hundeeiere vil skjønne..
som dere ser på profilen min så er en a mine hobbyer jakt.. så jeg pakket sekken på morgenen i går (16.09) tok med jakthunden Ronja og "kosehunden" Stacy og kjørte opp i skogen,det var strålende vær,og vi koste oss masse,hadde opp bra med fugl,men dessverre ingen fulltreffer av jeger bom-bom..
etter noen timer (6 sådan) begynte hundene,og meg selv,og bli slitene,ihvertfall Stacy som ikke er noen atletisk jakthund så jeg bestemte meg for å rusle ned mot veien og retning bilen.. etter en meget bratt skråning i terrenget oppdaget jeg i min store fortvilelse at Stacy ikke fulgte etter lenger,jeg ropte og plystret,men ingen hund var og se,så jeg tenkte i mitt stille sind at hun sikkert har tatt en annen vei ned mot bilen (noe hun har gjort tidligere),så jeg fortsatte videre og etter ca 20 min stod jeg ved bilen,men ingen Stacy var og se,tok derfor bilen og kjørte innover så langt veien gikk,men så ingen tegn etter henne..
da var det matmor virkelig begynte og bli bekymret,var da ikke likt henne og bare bli borte sånn!!!
etter et x-antall turer opp og ned veien,med masse roping og plystring skjønte jeg at hun måtte ha blitt igjen oppi skogen et sted!! hva hadde skjedd??
jeg ringte etter mamma,som kom med det samme,er bedre og være to og lete,vi gikk innover i skogen til natten tok oss og vi måtte snu, uten og se et livstegn etter Stacy,jeg måtte reise hjem UTEN min aller beste venn.. bare tanken på at hun lå i skogen et sted var uutholdelig,og uvissheten om hva som hadde skjedd,kanskje hu lå et sted og pintes? eller  kanskje tatt av ulv?? er endel ulv i skogene her,så det var faktisk en stor sjanse for at det kunne skjedd!! jeg ga tlfnr mitt til alle husene i nærheten,i håp om at hun kanskje skulle finne veien ned igjen...
jeg fikk jo selvfølgelig ikke sove,så jeg tok bilen og leitet etter henne langs veiene igjen på natten,men nei,fortsatt ingen hund og se.. dette var jo helt forferdelig,jeg reiste hjem igjen,nok en gang uten min kjære Stacy..
hvilte meg noen timer,og da morgenen kom ringte jeg politi og meldte henne savnet,jeg fikk samlet fem kjempe gode venner til og bli med og lete igjen på nytt (takker dere såå mye),vi spredde oss rundt et stort område,vi ropte plystret og lyttet,men nei fortsatt ingen hund.. det var da jeg begynte og miste allt håp,vi leitet i 5 timer,men var jo nesten som å lete etter en nål i en høystakk!!
vi bestemte oss for å ta en åskam til før vi måtte gi oss for dagen,jeg har aldri hvert såå fortvilet noen gang,hadde vi bare funnet henne,uansett i hvilken forfatning hun var i,så hadde jeg da ihvertfall visst.. mens tårene trillet og motet sakte gled fra meg hørte jeg noen rop lenger ned i dalen,vi har funnet henne,TONE,vi har funnet Stacy........hjertet mitt gjørde helomvending,jeg løp alt jeg kunne (visste ikke at jeg kunne løpe såå fort over lyng og mose,med sekk på ryggen,hagla i hånda og med DE korte beina),så jeg løp altså alt jeg kunne,tårene trilla,jeg skled og datt ned den bratte åsen,så ingen ting pga tårer.. plutselig,og med all sin makt,hoppet Stacy rett opp i ansiktet mitt,hun pep,jeg grein og resten a leitemannskapet stod med tårer i øynene,endelig,min aller beste venn har kommet til rette!!!
jeg har ingen anelse på hvor hun har hvert,eller hva hun har gjort,det får nok bli hennes store hemmelighet..
så det ble en diger porsjon mat og kos resten av kvelden(dvs i skrivende stund)..
jeg kan ikke huske å ha hvert så redd og bekymret før.. hadde hun hvert en jakthund så hadde jeg nok ikke reagert så fælt,dem er tross alt mye mere selvstendige enn Stacy som koser seg aller best i sofan..
det blir nok ingen "jakttur" med henne på en stund,får holde oss langs grusveien hvor jeg hvet hvor jeg har henne...:)))
men alt i alt så endte det godt,og dere lesere skjønner sikkert hvorfor jeg kaller dette innlegget for "mitt 24 timers helvete"??

Kommentarer:
Postet av: Knut Stian Olsen

Hehehe, det er nesten så en får tårer i øya selv av å lese dette...

17.09.2005 @ 02:01
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: ronny

enig med stian! det var godt og høre at hu kom til rette!

17.09.2005 @ 02:04
Postet av: svein harald hellstrøm

*snufs* kunne nesten skrevet bok om denne hendelsen du..ikke noe er verre enn og miste et "familie medlem" for det er jo det de blir, kjempefint skrevet og godt og høre at det gikk bra med stacy da..ps: hadde kjøpt boka jeg

21.09.2005 @ 20:27
URL: http://www.themichelinmen.org
Postet av: tone-marie olsen

takker sveiners!! ja det var virkelig godt og få henne hjem igjen,det var som sakt mitt 24 timers helvete,kan ikke forestille meg hvordan det hadde hvert hadde jeg ikke funnet henne igjen...

21.09.2005 @ 22:47
URL: http://dyrevenn.weblogg.no
Postet av: hitlyrics

http://hitlyrics.blogspot.com

14.02.2007 @ 08:50
URL: http://hitlyrics.blogspot.com
Postet av: fun and humor

http://kkcindia.blogspot.com

14.02.2007 @ 08:52
URL: http://kkcindia.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/235936
hits