Grotesk smugling!!

For et år siden fant svenske tollere 30 valper nedpresset i et bagasjerom på en merzedes,29 av dem måtte avlives.. Valpene var neddopet og sammentapede bein,for at dem ikke skulle lage lyder..I tillegg var dem uttørket og utsultet etter den lange turen fra Romania.
Tilstanden var så ille at 29 måtte avlives og en var allerede død..
Dette er ikke et unikt tilfelle i Sverige,innførselen av disse såkalte "motehundene" er enorm,og den øker stadig,fra omlag 20 tilfeller i året til rundt 180 i fjor,men myndighetene trur at mørketallene er store,med omlag 2000 hunder i fjor!!
Hundene blir formidlet via vanlige handelssider på internett,men kommer inn i sverige via organisert kriminalitet..
Disse hundene blir "produsert" i land som Ungarn,Ukraina,Polen og Baltikum hvor dem bli behandlet meget ille,tispene går drektig stort sett hele tiden,og har minimale områder og bevege seg på..

Det er ikke påvist at denne typen smugling finner sted her i Norge,men myndighetene og dyrevernsorganisasjoner følger godt med..
Det er selvfølgelig ingen garanti for at disse hundene ikke befinner seg her i landet,da du fritt kan frakte hund over grensen fra Sverige,det er en meget stor etterspørsel av disse hundene,og prisen kan være veldig høy,og det fører igjen til at smuglingen øker..
Jeg stiller meg helt uforståelig til at mennesker kan gjøre noe sånt mot små valper,og hva tjener dem på å la alle hundene dø av sult og tørste?

Min oppfordring til alle hunde kjøpere er å kontakte Norsk Kennel Klubb før dere kjøpere dere hund,dem er behjelpelig med og skaffe godkjente valper fra norske oppdrettere. selv om disse valpene kan koste noe mere så er det vel verdt det,istedenfor og hjelpe disse idiotene med og smugle og misshandle disse små valpene.. Gå heller inn på NKK.NO og finn rasen dere ønsker,og kontakt valpeformidlingen i den respektive rasen,på den måten kan vi bidra med og holde disse kriminelle organisasjonene unna Norge.
Kommentarer:
Postet av: Knut Stian Olsen

Helt enig, denne behandlingen av dyr er grotesk, men dessverre finnes det for mange mennesker som kun tenker penger i lommeboka og ikke på hvordan dyrene faktisk har det.

22.11.2005 @ 20:59
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: sveiners

helt enig med deg tone..bra sagt..

01.12.2005 @ 09:34
URL: http://sveiners.weblogg.no
Postet av: tone-marie olsen

takk!!

01.12.2005 @ 15:52
URL: http://dyrevenn.weblogg.no
Postet av: Martyboyh

Har du msn? min er: martin_drange@hotmail.com

03.12.2005 @ 01:17
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/422426
hits