Grandal Riga

Ting forandrer seg jammen fort,i går hentet jeg og en kjempe god venn a meg,Christer,en kaldblods traver,ei lita edel hoppe på 7 år.. Vi har begge fått blod på tann og har tenkt til og gjøre store penger på den mærra,hehe..det er vel lov og håpe??
det blir uansett kjempe spennende og prøve henne utover og ekstra artig hadde det hvert om vi hadde plukket noen premier.. har satt oss et mål da og det er å få henne til start innen 1.mai,det burde være realistisk,trur jeg,hehe.. så det er i grunn bare og henge seg i tommene utover og trene på... :))
Legger ved et bilde av stortraveren :))Grandal Riga


SCHNAPPI

Ja nå var det virkelig på tide og skrive noe her,og mye har skjedd siden sist...
Jeg har endelig fått leid ut stall plass til en noe forvirret varmblods hest,han er 9 år og rimelig lite mentalt trent,dvs livredd det meste.. han er forresten til salgs :))
Som overskriften viser så har jeg også fått meg ei lita strihåret vorsteher tispe,en skikkelig rakker,men hællan dussen og nydelig :)) Hu er nå ca 10 uker og har endelig begynt og skjønne at hun skal tisse ute på bakken og ikke inne i stua til matmor,phjuu,hadde nesten glemt hvor slitsomt det var og ha hvalp i hus,er visst en stund siden sist :)
Håper og få trent henne masse på fugl utover våren og sommeren ( da selvfølgelig i terreng hvor det ikke er egg/kyllinger og lov og trene med løshund) men det kan dessverre se litt mørkt ut for oss fuglehund eiere,er vel bare et spørsmål om tid når dette berømte fugle viruset kommer hit til landet,og da blir det mot all sannsynlighet forbudt og trene på all slags fugl!! men men,tiden vil vise,er ikke dermed sagt at det blir like ille her som nedover i andre europeiske land,er vel lov og håpe??..
Lover og komme litt oftere innom og skrive litt om dyrene rundt meg og det som ellers skjer rundt i dyre verdenen..
legger ved et bildet av schnappi,ei nydelig lita frøken :))


schnappihits