tattoo

syns jeg har skrivi såå mye triste saker ang dyr i det siste at det var på tide og få ned no annet,,dvs no heeelt annet :))

 

hva mener folket der ute om jenter og tattoo`s??

har sjøl tre stk nå,de to første tok jeg for ca 10 år sea,og den siste nå i begynnelsen a juli..

jeg vil med hånden på hjertet si at det og tatovere seg har mye likheter med tine reklamen som surrer på tv om dagen,,, "må ha det,bare må ha det".... man får liksom aldri nok..

så da jeg sitter her på nettet da å virrer rundt,havner jeg støtt og stadig på tattoo sider,å ja,jeg bare MÅ ha EN til,for den der var jo såååå fin.. hemmm,går det ann å bli så hekta på detta å da???

 

vel vel,jeg har nok ikke mange bleike flekker igjen på kroppen som 80 åring,hehe..

 

hvis dere har noen formening om detta så er jeg mer enn gjerne glad for en kommentar eller flere..

kanskje dere har en ide om ett nytt kunstverk som kan prege kroppen??

uansett da,så ha en fin dag/kveld/natt...


ferie og kjledyr

jaja nok en gang har jeg lest om uansvarlige folk som reiser på ferie,men gir f..... i dyra sine hjemme..

 

i lokal avisa her i distriktet (glåmdalen) leste jeg forrige dagen om en familie som hadde reist på ferie,ingen passet dyrene deres,herregud,dem klarer seg vel sjøl i et par uker uten mat og drikke???

vel,NEI dem gjør faktisk ikke det,og takket være gode naboer så ble dyrene reddet i siste liten,da dyrebeskyttelsen avd kongsvinger kom til stedet var det et tragisk syn som møtte dem..

en kanin var død,ei katte med unger ble funnet på badet,dem var utmagret og i veldig dårlig forfatning,i et lite rom fant dem en hund som var innestengt,uten tilgang på mat og drikke,den vasset i avføring og det var en uutholdelig stank,at folka kunne tru at den skulle klare seg alene i uker,det skjønner ikke jeg!!!

ute stod det to hester som heller ikke hadde mat eller vann,og takket være naboene som hadde bært vann til dem,ellers hadde det i grunn gått rimlig ille,en hest alene drikker opptil 20 liter vann pr dag!!!

 

så det er vel bare en ting og si,TAKK NABOER som varslet dyrebeskyttelsen og hjalp til så vi slapp enda en grusom dyretragedie!!

 


hits