stacy

Ja da er jeg hjemme fra florida,har hatt en veldig bra tur,opplevd og sett masse.. men etter bare to dager i det "store utland" fikk jeg den beskjeden jeg aller minst hadde trudd og få.. min aller beste venn igjennom 7 år er borte,nemlig Stacy,hun fikk antagelig et hjerteinnfarkt og sovnet inn lørdag den 24.9,og for dere som har lest innlegget "mitt 24 timers helvete" hvet at den hunden betydde utrolig mye for meg.. jeg har hatt henne siden hun var hvalp,og vi har hvert igjennom mye sammen,sitter i skrivende stund med tårer i øynene og ser tilbake på 7 herlige år sammen med Stacy.
Jeg både gruet og gledet meg til og komme hjem,det er så tomt og trist uten henne,matkoppen og sengen hennes står urørt,jeg finner fortsatt lyse Stacy hår over alt,men dem skal få være der inntil videre,det er ingen glad velkomst da jeg kommer hjem,det er ingen stor gul hund bak i bilen min,hun elsket nemlig og kjøre bil,det er ingen som titter på meg med store brune øyne og lurer på om det ikke snart er mat tid,det er ingen svart kald snute som kommer og koser meg på skinnet,det er ingen og snakke med på ensomme kvelder,og ingen myk god pels og kose med..
Jeg har vel egentlig aldri følt en slik sorg noen gang,det er sikkert vanskelig for folk som ikke har hatt hund,og mistet en, og forstå,noen vil sikkert tenke "herregud det var da bare en hund",men nei,der tar dere feil,for Stacy var ikke bare en hund for meg,hun var min aller beste venn og livsledsager,hun spredde glede og var glad i alle,vennene mine føler det samme som meg,for dem var neste like glad i den hunden som jeg var/er..
Jeg kunne fortsatt i evigheter og skrive om henne og hvor mye jeg savner henne,men slikt kan ikke beskrives med de riktige ordene..
Stacy kommer snart hjem igjen,men da i en urne,hun skal få ligge i haven min med blomster og lys,kanskje fordi det vil gi meg litt ro,da er hun jo på en måte hjemme hos meg!!
Så til deg min Stacy,jeg savner deg noe helt forferdelig,håper og en dag få se deg igjen,kanskje i en annen verden,hvem hvet??

R.I.P. jenta mi,jeg vil aldri glemme deg..

stacy

hits